Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
36%

Pure Spa flerfarget LED-lys for Jetspa

Intex spa-tilbehør 28504

NOK 256.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 256.00

2. Varens opprinnelige pris: 397.00 -36%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 24 timer

Merker: Intex Pool
Kategori: Bassenger og badeutstyr
Produkt: Intex spa-tilbehør 28504
Sendes fra: Danmark

Pool Service Team
Spør ditt bassengteam - Telefon (+45) 70 4000 60

Pure Spa Multifarget LED-lys til Jetspa fra Intex Pool er det perfekte tilbehøret for å gjøre spa-opplevelsen din enda bedre. LED-lyset kan skifte farge mellom fem forskjellige farger, grønn, blå og lilla - de tre klassiske spa-fargene - samt rød og hvit. Dette gir en vakker og avslappende atmosfære i spaen mens du nyter dine varme bobler og slapper...

Les mer

Beskrivelse

Pure Spa flerfarget LED-lys for Jetspa Intex spa-tilbehør 28504


Pure Spa Multifarget LED-lys til Jetspa fra Intex Pool er det perfekte tilbehøret for å gjøre spa-opplevelsen din enda bedre. LED-lyset kan skifte farge mellom fem forskjellige farger, grønn, blå og lilla - de tre klassiske spa-fargene - samt rød og hvit. Dette gir en vakker og avslappende atmosfære i spaen mens du nyter dine varme bobler og slapper av.

LED-lyset fungerer ved å skrues på spaboblenes jetdyser. På grunn av dens høye kvalitet, holder lyset avstand fra vannet, slik at det ikke oppstår noen form for kortslutning under bruk. I tillegg har LED-lyset et lavt strømforbruk slik at du kan nyte spa-opplevelsen din i timevis uten bekymringer for strømforbruket.

Så hvis du vil forbedre spa-opplevelsen din med en vakker og avslappet stemning, bør du investere i Pure Spa Multifarvet LED-lys til Jetspa fra Intex Pool. Med denne LED-lyset kan du fortsette å slappe av i spaen selv når det blir mørkt. Lyset passer til alle typer spabadekar og leveres med en bruksanvisning for din bekvemmelighet.

Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.61 kg