Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv

Peter Ply badeboll 51 cm

Intex badeballer 58025

NOK 47.00

Sendes senest innen 5 dager

Merker: Intex Pool
Merker: Ole Brumm
Kategori: Bassenger og badeutstyr -> Vann leketøy
Produkt: Intex badeballer 58025
Sendes fra: Danmark

Pool Service Team
Spør ditt bassengteam - Telefon (+45) 70 4000 60

Peter Plys er en av de mest elskede karakterene i barnebøker, og nå kan du nyte hans eventyr på en helt ny måte med denne flotte badeballen fra Intex Pool.

Med en diameter på 51 cm er denne badeballen perfekt for moro og lek i bassenget, på stranden eller i hagen. Badeballen er laget av sterkt og holdb...

Les mer

Beskrivelse

Peter Ply badeboll 51 cm Intex badeballer 58025


Peter Plys er en av de mest elskede karakterene i barnebøker, og nå kan du nyte hans eventyr på en helt ny måte med denne flotte badeballen fra Intex Pool.

Med en diameter på 51 cm er denne badeballen perfekt for moro og lek i bassenget, på stranden eller i hagen. Badeballen er laget av sterkt og holdbart vinyl, som kan takle selv de villeste vannkampene.

Det fargerike designet med Peter Plys er en sikker hit blant både barn og voksne, og vil garantert få frem smilene på de små ansiktene. Badeballen er også flott for å stimulere motorikken og koordinasjonen hos barn, og samtidig er den morsom og underholdende.

Intex Pool er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, og denne Peter Plys badeballen er intet unntak. Den er enkel å blåse opp og ta med seg på farten, slik at den passer perfekt for sommerens utflukter og ferier.

Så hvis du er på jakt etter en morsom og underholdende måte å tilbringe tid med barna dine i vannet, eller hvis du vil overraske dem på en ekstraordinær måte, så gi dem denne flotte Peter Plys badeballen fra Intex Pool.

Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.13 kg