Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv

Sett for hjemmelagde pannekaker

Sylvanian families mat 5225

NOK 143.00

Sendes senest innen 2 dager

Sylvanian Families-settet for hjemmelagede pannekaker er det helt perfekte tilbehøret til ditt barns lekekjøkken. Barna vil elske å lage pannekaker til hele familien med dette vakre settet, som er fylt med spennende og fargerike detaljer. Settet inneholder alt tilbehøret som trengs for å lage de lekreste pannekakene, og vil være en herlig tilføyelse...

Les mer

Beskrivelse

Sett for hjemmelagde pannekaker Sylvanian families mat 5225


Sylvanian Families-settet for hjemmelagede pannekaker er det helt perfekte tilbehøret til ditt barns lekekjøkken. Barna vil elske å lage pannekaker til hele familien med dette vakre settet, som er fylt med spennende og fargerike detaljer. Settet inneholder alt tilbehøret som trengs for å lage de lekreste pannekakene, og vil være en herlig tilføyelse til alle Sylvanian Families´-miniatyrsamlinger.

Settet inkluderer seks pannekaker som kan fylles med tre deilige varianter, som for eksempel sirup, sjokolade og jordbær. Dette er perfekt for barnas fantasi og kreativitet. I tillegg er det også bestikk og redskaper som barna vil elske å bruke når de tilbereder de lekre pannekakene.

Ingen pannekakefest vil være fullendt uten også å ha noe å drikke. Med tebrettet og den fine tekanna kan barna servere te til gjestene sine og nyte hyggelige stunder med pannekaker og te.

Sylvanian Families-settet for hjemmelagede pannekaker er perfekt for barna som elsker å leke med miniatyrleker. Det er en morsom og spennende tilføyelse til deres lekekjøkken, og det vil gi timevis med underholdning og fantasi for både barn og voksne. Med dette settet kan barna lære å forberede og servere pannekaker på en morsom og interaktiv måte. Kjøp nå og gi barnet ditt muligheten til å bli mesterkokk i sitt eget lille kjøkken.

Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.5 kg