Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
89,-

Lemken halvbøyd plog

Bruder 2250

NOK 302.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 302.00

2. Varens opprinnelige pris: 391.00 -23%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 4 dager

Merker: Bruder
Kategori: Traktorer
Produkt: Bruder 2250
Sendes fra: Danmark


Med Lemken halvbugset plog fra Bruder kan barna få en følelse av livet på en gård. Denne leketøymodellen gir ivrige små bønder muligheten til å pløye markene og forberede jorden for såing. Med sin imponerende størrelse og realistiske design kan plogen gi barna følelsen av å være en del av det virkelige landbruket, og at de får jobben gjort på en ras...

Les mer

Beskrivelse

Lemken halvbøyd plog Bruder 2250


Med Lemken halvbugset plog fra Bruder kan barna få en følelse av livet på en gård. Denne leketøymodellen gir ivrige små bønder muligheten til å pløye markene og forberede jorden for såing. Med sin imponerende størrelse og realistiske design kan plogen gi barna følelsen av å være en del av det virkelige landbruket, og at de får jobben gjort på en rask og enkel måte.

Med det roterende gearet som kan snus 180 grader, kan leketøyets plog enkelt manøvreres rundt på markene, selv i kupert terreng. De store hjulene minimerer jordtrykket, og dette gjør transporten enklere på veien. Leketøysplogen kan trekkes av alle Bruder Unimogs og Profi-seriens traktorer, noe som gir enda flere muligheter for lek og utforskning av landbruksområder.

Dette Bruder-leketøyet er også bygget for å vare lenge og tåler hard lek. Barna vil elske å bruke Lemken halvbugset plog til å utforske verdenen rundt seg, og den vil være en fin tilføyelse til deres samling av landbruksmaskiner fra Bruder.

Kort sagt er Lemken halvbugset plog fra Bruder et fantastisk leketøy for barn som liker å leke med landbruksmaskiner. Med sitt robuste design og realistiske funksjoner kan barna fritt utforske og bruke fantasien til å skape sitt eget landbruksunivers. Skalaen 1:16 og imponerende design gjør denne leketøysplogen til en favoritt blant barna.

Produktmål: 12x15x72 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.56 kg