Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
31,-

Rundballe 4 stk

Bruder 2344

NOK 125.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 125.00

2. Varens opprinnelige pris: 156.00 -20%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 5 dager

Merker: Bruder
Kategori: Traktorer
Produkt: Bruder 2344
Sendes fra: Danmark


Er du på jakt etter en morsom og spennende måte å lære om landbruk og landbruksmaskiner på? Da er Rundballer 4 stk fra Bruder det perfekte valget for deg!

Denne lekesettet inneholder fire realistiske rundballer, som er designet for å ligne de du ville finne på en ekte gård. Rundballene er detaljerte og ...

Les mer

Beskrivelse

Rundballe 4 stk Bruder 2344


Er du på jakt etter en morsom og spennende måte å lære om landbruk og landbruksmaskiner på? Da er Rundballer 4 stk fra Bruder det perfekte valget for deg!

Denne lekesettet inneholder fire realistiske rundballer, som er designet for å ligne de du ville finne på en ekte gård. Rundballene er detaljerte og laget av slitesterkt plastmateriale, slik at barn kan leke med dem igjen og igjen uten å ødelegge dem.

Barn vil elske å utforske verdenen av landbruk og lære om hvordan rundballer blir laget og brukt på gårder over hele verden. Med Rundballer 4 stk kan barna øve på å kjøre rundt på traktor og plukke opp ballene på marken for å lagre dem. Dette er en fantastisk måte for barn å lære om landbruksmaskiner og få en forståelse av hvordan de fungerer i virkeligheten.

Bruder er kjent for deres kvalitetsleketøy som er designet for å være både morsomt og lærerikt for barn i alle aldre. Rundballer 4 stk er intet unntak, og dette settet vil helt sikkert bli en favoritt blant barn som er fascinert av landbruk og traktorer.

Så hvis du leter etter en morsom og lærerik gave til et barn som elsker landbruk og traktorer, så er Rundballer 4 stk fra Bruder det perfekte valget! Med sitt realistiske design og slitesterke materiale vil dette lekesettet gi timer med moro og lek for barn i alle aldre.

Produktmål: 7x19x23 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.22 kg