Sendes senest innen
- Timer
- Min
- Sek
Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
95,-

Jeep Wrangler Nødkjøring

Bruder 2528

NOK 538.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 538.00

2. Varens opprinnelige pris: 633.00 -15%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 6 timer

Merker: Bruder
Kategori: Biler
Produkt: Bruder 2528
Sendes fra: Danmark


Jeep Wrangler utrykningskjøretøyet fra Bruder er det perfekte leketøy for ethvert barn som drømmer om å bli en del av redningskorpset. Med sitt kule og autentiske design ligner det en ekte Jeep Wrangler som er omgjort til utrykningskjøretøy. Dette leketøyet er skapt med stor sans for detaljer og kvalitet, og kan motstå selv de villeste lekescenarien...

Les mer

Beskrivelse

Jeep Wrangler Nødkjøring Bruder 2528


Jeep Wrangler utrykningskjøretøyet fra Bruder er det perfekte leketøy for ethvert barn som drømmer om å bli en del av redningskorpset. Med sitt kule og autentiske design ligner det en ekte Jeep Wrangler som er omgjort til utrykningskjøretøy. Dette leketøyet er skapt med stor sans for detaljer og kvalitet, og kan motstå selv de villeste lekescenariene.

Denne Jeep Wrangler er perfekt for den eventyrlystne og oppfinnsomme leken. Den har mange funksjoner og muligheter for å la fantasien slippe løs. Jeepen er utstyrt med en bakdør som kan åpnes og den har også en fjærende for- og bakaksel. Dette gir muligheter for å kjøre over ujevnt terreng og skape den perfekte rammen for endeløse eventyr og lek.

Ønsker man å tilføye ekstra funksjonalitet til leketøyet kan man tilkøpe diverse ekstrautstyr, som lys- og lydanlegg, redningskran og mye mer. Dette kan gi barna muligheten til å skape morsomme og realistiske scenarier, hvor de kan redde liv og lemmer.

Bruders Jeep Wrangler utrykningskjøretøy er en del av et stort univers av biler, landbruksmaskiner og lastebiler, som alle er skapt med den samme høye kvaliteten og sansen for detaljer. Dette betyr at barna kan skape sine egne fantasifulle lekeverdener, hvor de kan utforske og oppleve nye eventyr.

Alt i alt er Jeep Wrangler utrykningskjøretøyet fra Bruder et fantastisk leketøy for barn som elsker å bruke fantasien og skape sine egne eventyr. Med sitt holdbare design og mange funksjoner kan Jeepen tåle selv de mest ville leker og eventyr!

Produktmål: 16x14x32 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 1.13 kg