Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv

Fendt 1050 Vario traktor med mekaniker

Bruder landbruksmaskiner 4041

NOK 873.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 873.00

2. Varens opprinnelige pris: 951.00 -8%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 2 dager

Merker: Bruder
Kategori: Traktorer
Produkt: Bruder landbruksmaskiner 4041
Alder: 4 år+
Sendes fra: Danmark


Fendt 1050 Vario-traktoren fra Bruder er en fantastisk landbruksmaskin som inkluderer en mekanikerfigur og tilbehør. Den er skapt i en skala på 1:16 og har imponerende egenskaper som vil imponere både barn og voksen.

Den nye Fendt 1050 Vario er den ultimate traktoren i Fendts sortiment, og den er skapt ...

Les mer

Beskrivelse

Fendt 1050 Vario traktor med mekaniker Bruder landbruksmaskiner 4041


Fendt 1050 Vario-traktoren fra Bruder er en fantastisk landbruksmaskin som inkluderer en mekanikerfigur og tilbehør. Den er skapt i en skala på 1:16 og har imponerende egenskaper som vil imponere både barn og voksen.

Den nye Fendt 1050 Vario er den ultimate traktoren i Fendts sortiment, og den er skapt med en unik design, håndtering og trekkraft. BRUDER har skapt den første modellen i deres nye 4000-serie, og den setter nye standarder med sin enestående sans for detaljer og holdbarhet.

Traktoren har en rekke funksjoner som vil gi ekstra moro og lek. Motorlokket kan åpnes, og dører kan åpnes og lukkes. Det er også en avtakbar frontvekt og kobling med en høydejusterbar løfteanordning. Forakselen er off-road og styrt, og det er en ekstra styrestang som gjør det mulig å styre traktoren gjennom taket.

Fendt 1050 Vario-traktoren er kompatibel med figur, og det følger med en mekanikerfigur samt andre tilbehør. Denne traktoren gir en autentisk opplevelse for barna og stimulerer fantasien deres.

BRUDER har en sterk tradisjon for å skape holdbare og robuste lekemaskiner, og Fendt 1050 Vario-traktoren er intet unntak. Den er skapt med høy kvalitet, seighet og holdbarhet, noe som gir en unik lekeopplevelse.

Denne Fendt 1050 Vario-traktoren fra Bruder er et perfekt leketøy for barn som elsker å leke med landbruksmaskiner og ønsker en realistisk og morsom lekeopplevelse. Med sine imponerende egenskaper og fokus på detaljer vil denne traktoren uten tvil bli en favoritt på lekerommet og på lekeplassen.

Produktmål: 19x45x23 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 3.5 kg