Sendes senest innen
- Timer
- Min
- Sek
Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv

Løtekran lav

Brio kran 33866

NOK 206.00

Midlertidig utsolgt

Merker: Brio
Kategori: Tog
Produkt: Brio kran 33866
Alder: 3 år+
Sendes fra: Danmark


Løftekrana, lav er ein klassisk leike frå velrenomerte merke BRIO og er ein moderne versjon av deira populære kran. Denne leiken passar inn i kategorien Tog, Broer og Tunnellar og høyrer heilt sikkert til i samlinga av barn sine foretrukne leiker. Kranen eigner seg perfekt til barn som elskar å leike med tog og skip, fordi den kan brukast til å løft...

Les mer

Beskrivelse

Løtekran lav Brio kran 33866


Løftekrana, lav er ein klassisk leike frå velrenomerte merke BRIO og er ein moderne versjon av deira populære kran. Denne leiken passar inn i kategorien Tog, Broer og Tunnellar og høyrer heilt sikkert til i samlinga av barn sine foretrukne leiker. Kranen eigner seg perfekt til barn som elskar å leike med tog og skip, fordi den kan brukast til å løfte og laste godset.

Kranen er lett å handtere for barn i alle aldrar, og den er utført i ein perfekt størrelse som passar til små hender. Godset som skal løftast, er magnetisk og dermed lett å halda fast på kroken. Godset er også framstilt i ein leikevennleg blanding av tre og plast, som gjer det robust og motstandsdyktig overfor slitasje og trekking.

Denne leiken er kompatibel med BRIO World, og det betyr at barna kan kombinere den med andre togspor, broer og tunnellar frå BRIO. Dette hjelper til å gjere leiken meir variert og interessant for barnet, og gir dermed fleire timar med moro og underhaldning.

Kort sagt, er Løftekrana, lav frå BRIO ein fantastisk gaveide til barn som elskar tog og sjøfart. Det er eit godt val om du ønsker å gi ein morosam og lærerik leike som stimulerer barnets kreativitet og motorikk.

Produktmål: 13x13x10 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.28 kg