Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv

Walltastic Tapetlim

Walltastic 43121

NOK 78.00

Sendes senest innen 5 dager

Merker: Walltastic
Kategori: Wallstickers -> Veggdekorasjon
Produkt: Walltastic 43121
Sendes fra: Danmark


Walltastic tapetlim er en fantastisk nyhet til barnerom eller lekeområder. Dette ´leketøyet´ er egentlig ikke et leketøy i tradisjonell forstand, men heller et underholdende og kreativt produkt som gjør det mulig for barna å dekorere rommene sine med fine bilder og fargerike motiver. Walltastic tapetlim består av en rekke forskjellige wallstickers s...

Les mer

Beskrivelse

Walltastic Tapetlim Walltastic 43121


Walltastic tapetlim er en fantastisk nyhet til barnerom eller lekeområder. Dette ´leketøyet´ er egentlig ikke et leketøy i tradisjonell forstand, men heller et underholdende og kreativt produkt som gjør det mulig for barna å dekorere rommene sine med fine bilder og fargerike motiver. Walltastic tapetlim består av en rekke forskjellige wallstickers som lar barna lage sine egne fantasifulle og spennende veggdekorasjoner.

Walltastic tapetlim har et utrolig bredt utvalg av wallstickers, med forskjellige temaer og motiver som dyr, instrumenter, sportsutstyr, biler, superhelter og mye mer. Dette gjør Walltastic tapetlim til et perfekt valg for barn i alle aldre, uansett deres interesser og preferanser.

En av de store fordelene med Walltastic tapetlim er at de er enkle å bruke. Wallstickersene kan nemlig settes opp på veggene uten bruk av lim eller annen feste- eller festemiddel. Walltastic tapetlim er selvklebende, slik at det er enkelt å sette dem opp, og enda enklere å ta dem ned igjen hvis barna ønsker å endre dekorasjonen. Walltastic tapetlim er også enkle å rengjøre, og kan tåle å tørkes av med en klut eller svamp.

Walltastic tapetlim er et kreativt og morsomt alternativ til tradisjonelt tapet og maling. Med Walltastic tapetlim kan barna selv være med på å skape sine egne unike og personlige veggdekorasjoner som passer perfekt til deres personlighet og stil. Walltastic tapetlim er også en overkommelig måte å oppgradere barnerommet på, og er en investering i et stykke leketøy som barna vil ha glede av i mange år fremover.

Produktmål: 15x3x17 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.15 kg