Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
63%

Thomas den store fortelleboken

Thomas og Vennene Hans barnebøker 851672

NOK 63.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 63.00

2. Varens opprinnelige pris: 172.00 -63%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 4 dager

Thomas den store fortelleboken er den perfekte gaven til barn som elsker Thomas Tog og hans venner. Denne boken inneholder mange spennende historier om Thomas´ eventyr på Sodor Island og er fylt med flotte illustrasjoner som vil fange barnas oppmerksomhet. Boken er ideell til høytlesning for mindre barn eller selvstendig lesing for eldre barn. Den e...

Les mer

Beskrivelse

Thomas den store fortelleboken Thomas og Vennene Hans barnebøker 851672


Thomas den store fortelleboken er den perfekte gaven til barn som elsker Thomas Tog og hans venner. Denne boken inneholder mange spennende historier om Thomas´ eventyr på Sodor Island og er fylt med flotte illustrasjoner som vil fange barnas oppmerksomhet. Boken er ideell til høytlesning for mindre barn eller selvstendig lesing for eldre barn. Den er også et fantastisk verktøy for å lære barn om viktige verdier som vennskap, hjelpsomhet og mot.

Boken er produsert av Thomas Tog-merket, som er kjent og elsket over hele verden for deres kvalitetsleketøy og barnebøker av høy kvalitet. Thomas den store fortelleboken er intet unntak og er laget for å gi barna timevis med moro og underholdning. Så hvis du leter etter en morsom og lærerik gave til ditt barn eller til en liten venn, er Thomas den store fortelleboken et godt valg. Det er en barnebok som vil stimulere deres fantasi, leseferdigheter og videreutvikle deres interesse for Thomas Tog og hans venner på Sodor Island.

Produktmål: 0.5x22x29 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.2 kg