Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv

VW The Beetle Pink

Siku 1488 Stabler

NOK 78.00

Midlertidig utsolgt

Merker: Siku
Kategori: Biler
Produkt: Siku 1488 Stabler
Alder: 3 år+
Sendes fra: Danmark


VW The Beetle Pink er en helt spesiell og annerledes bil i den velkjente Beetle-serien. Denne utgaven er unik på grunn av dens flotte og iøynefallende fargesammensetning som virkelig skiller seg ut fra mengden. Bilen er rosa og er vakkert dekorert med flere lyse blomster på et ark med klistremerker, noe som gir deg muligheten til å pynte modellen et...

Les mer

Beskrivelse

VW The Beetle Pink Siku 1488 Stabler


VW The Beetle Pink er en helt spesiell og annerledes bil i den velkjente Beetle-serien. Denne utgaven er unik på grunn av dens flotte og iøynefallende fargesammensetning som virkelig skiller seg ut fra mengden. Bilen er rosa og er vakkert dekorert med flere lyse blomster på et ark med klistremerker, noe som gir deg muligheten til å pynte modellen etter din egen smak og kreativitet. Du kan velge å dekorere bilen enkelt eller la fantasien ta over og skape et kunstverk på hjul.

Siku er kjent for sin høye kvalitet, og det gjelder også dette modellbilen. Modellbilen er designet med et solid metallhus som sikrer lang og holdbar levetid. Dørene kan åpnes, noe som gir deg muligheten til å komme nærmere bilens detaljer og utforske dens indre. Denne modellbilen har også integrerte forlykter som lyser når du drar bilen fremover.

VW The Beetle Pink er en fantastisk leke for barn i alle aldre som elsker biler og kreative utfordringer. Den rosa fargen med blomster skaper en morsom og livlig stemning, og modellen er et virkelig godt valg når du vil legge til noe unikt i bilkolleksjonen din. Bilen kan brukes både til lek og til å dekorere barnerommet, og vil garantert vekke beundring hos både barn og voksne.

Produktmål: 3x9x7 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.04 kg