Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
70,-

Mercedes turistbuss 1:50

Siku 3738 Stålbiler

NOK 397.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 397.00

2. Varens opprinnelige pris: 467.00 -15%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 5 dager

Merker: Siku
Kategori: Biler
Produkt: Siku 3738 Stålbiler
Alder: 3 år+
Sendes fra: Danmark


Med Mercedes Turistbuss 1:50 fra Siku kan du dra på en komfortabel og sikker tur til solfylte strender. Denne bussen er den nye Travego fra Mercedes-Benz, som bringer passasjerer og bagasje trygt frem til deres destinasjon. Bussen har åpningsbare dører som gjør det lett å gå inn og ut. Bagasjen kan lett oppbevares i bagasjerommet som er tilgjengelig...

Les mer

Beskrivelse

Mercedes turistbuss 1:50 Siku 3738 Stålbiler


Med Mercedes Turistbuss 1:50 fra Siku kan du dra på en komfortabel og sikker tur til solfylte strender. Denne bussen er den nye Travego fra Mercedes-Benz, som bringer passasjerer og bagasje trygt frem til deres destinasjon. Bussen har åpningsbare dører som gjør det lett å gå inn og ut. Bagasjen kan lett oppbevares i bagasjerommet som er tilgjengelig fra begge sider via store dører.

Med seks gummi-belagte hjul som er montert på tre aksler gir bussen en jevn kjøring, og den fargerike og solfylte bussmalingen gjenspeiler den glade ferieforventningen. Med en størrelse på 1:50 er denne bussmodellen det perfekte tilbehøret til ditt modelltog eller som en del av din samling av modellbiler.

Mercedes Turistbuss 1:50 fra Siku er også den offisielle bussmodellen for det tyske fotballandslaget, og den er derfor ideell for fotballentusiaster eller som samleobjekt for fans. Med sin høye kvalitet og presisjon vil Mercedes Turistbuss 1:50 fra Siku garantert imponere både barn og voksne.

Alt i alt er Mercedes Turistbuss 1:50 fra Siku den perfekte lekebilen for enhver som ønsker å oppleve en luksuriøs og komfortabel reise i en klassisk bussmodell.

Produktmål: 6x10x32 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.51 kg