Sendes senest innen
- Timer
- Min
- Sek
Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
74,-

silo

Siku bondegård 5602

NOK 243.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 243.00

2. Varens opprinnelige pris: 317.00 -23%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 8 timer

Merker: Siku
Kategori: Bondegård og dyr
Produkt: Siku bondegård 5602
Alder: 3 år+
Sendes fra: Danmark


Silo - det perfekte leketøyet for små landbruksentusiaster

Silo er et spennende og morsomt leketøy fra det anerkjente merket Siku. Dette leketøyet tilhører kategorien ´Landbruksmaskiner´ og er perfekt for barn som er glade i traktorer og landbruk. Silo er en del av Siku World og er designet i skala 1:3...

Les mer

Beskrivelse

silo Siku bondegård 5602


Silo - det perfekte leketøyet for små landbruksentusiaster

Silo er et spennende og morsomt leketøy fra det anerkjente merket Siku. Dette leketøyet tilhører kategorien ´Landbruksmaskiner´ og er perfekt for barn som er glade i traktorer og landbruk. Silo er en del av Siku World og er designet i skala 1:32, noe som gir en realistisk og autentisk opplevelse for barna.

Silo-leketøyet kommer i en flott grønn farge som symboliserer naturen og landbruket. Leketøyet måler 27,6 x 27,6 x 6 cm, og er derfor stort nok til å bli brukt og lekt med, men fortsatt kompakt og lett å håndtere for barns små hender.

Silo kan brukes sammen med andre leketøylandbruksmaskiner fra Siku, og dermed kan barnet skape sin egen lille gård med alt som hører til. Silo er et produkt som passer perfekt som en tilføyelse til en allerede eksisterende leketøyssamling, eller som det første leketøyet i en stadig voksende samling.

Utover å være morsomt og underholdende for barn, så har Silo også en lærerik og utviklende dimensjon. Barna kan lære om landbruk og de forskjellige landbruksmaskinene, samtidig som de styrker sin motoriske ferdigheter og fantasi.

Samarbeidet mellom Siku og landbruket er kjent og anerkjent over hele verden, og Silo-leketøyet er et eksempel på at merket forstår å skape produkter som utvikler barns nysgjerrighet, kreativitet og læring.

Silo er et fantastisk leketøy som både barn og voksne vil elske. Det er robust, holdbart og laget i høy kvalitet, noe som gir mange timer med moro og lek. Det er ingen tvil om at dette leketøyet vil ta barnas fantasi på en spennende reise inn i landbrukets verden.

Produktmål: 6x27.6x27.6 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.24 kg