Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
313,-

kidkraft Bord og stoler sett rosa

Bord og stoler sett rosa/hvit 26165

NOK 1,092.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 1,092.00

2. Varens opprinnelige pris: 1,405.00 -22%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 7 dager

Merker: Kidkraft
Kategori: Bord og stoler
Produkt: Bord og stoler sett rosa/hvit 26165
Alder: 3 år+
Sendes fra: Holland


Kidkraft bord og stolsett i vakker rosa farge er et elegant og holdbart møbelstykke som ethvert lite jenteværelse vil ha glede av. Dette flotte runde bordet med en diameter på 60x60 cm og en høyde på 44 cm passer perfekt til barnehøyde og er svært funksjonelt. Bordet har en praktisk oppbevaringslåge i midten som kan åpnes for å gjemme leker bort og ...

Les mer

Beskrivelse

kidkraft Bord og stoler sett rosa Bord og stoler sett rosa/hvit 26165


Kidkraft bord og stolsett i vakker rosa farge er et elegant og holdbart møbelstykke som ethvert lite jenteværelse vil ha glede av. Dette flotte runde bordet med en diameter på 60x60 cm og en høyde på 44 cm passer perfekt til barnehøyde og er svært funksjonelt. Bordet har en praktisk oppbevaringslåge i midten som kan åpnes for å gjemme leker bort og bevare et rent og ryddig rom.

Bordets to stoler er også laget av solidt tre og er utstyrt med komfortable seter og ryggstøtter som måler 30x29x52 cm. De runde formene på bordet og stolene sikrer at det ikke er noen skarpe kanter for barnas sikkerhet.

Det vakre designet og fargepaletten passer perfekt for å skape en koselig og komfortabel atmosfære på ethvert jenteværelse. Kidkraft bord og stolsettet er produsert av kvalitetsmaterialer som er langvarige og slitesterke slik at du kan ha glede av det vakre settet i mange år fremover.

Kidkraft er den ledende produsenten av treleker og møbler for barn med over 50 års erfaring. De har prioritert holdbarhet, kvalitet, sikkerhet og stilfullt design i alle sine produkter for barn. Kidkraft bord og stolsett oppfyller alle disse kravene og vil ikke skuffe noen. Det leveres i flat pakke og er enkelt å montere ved hjelp av den medfølgende veiledningen.

Inviter dine små prinsesser til et koselig hjørne på deres rom med Kidkraft bord og stolsett i vakker rosa farge og la dem nyte en god lekestund rundt bordet. Kidkraft bord og stolsett er den perfekte gaven til barnebursdager eller jul og vil definitivt bringe smil og glede til mottakeren.

Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 10.3 kg