Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
29%

John Deere 6920 traktor med frontlaster

Bror 2052

NOK 395.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 395.00

2. Varens opprinnelige pris: 554.00 -29%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 2 dager

Merker: Bruder
Merker: John Deere
Kategori: Traktorer
Produkt: Bror 2052
Sendes fra: Danmark


John Deere 6920 traktoren med frontlaster er en imponerende leke-maskin fra Bruder. Dette holdbare Bruder-kjøretøyet kan ta kontrollen på enhver gård eller åker og gi timevis med morsom lek for unge bønder.

Denne fantastiske traktoren er designet i det karakteristiske grønne og gule John Deere fargeskje...

Les mer

Beskrivelse

John Deere 6920 traktor med frontlaster Bror 2052


John Deere 6920 traktoren med frontlaster er en imponerende leke-maskin fra Bruder. Dette holdbare Bruder-kjøretøyet kan ta kontrollen på enhver gård eller åker og gi timevis med morsom lek for unge bønder.

Denne fantastiske traktoren er designet i det karakteristiske grønne og gule John Deere fargeskjemaet og er detaljert for å ligne en ekte traktor. Traktoren er utstyrt med en kraftig frontlaster som kan heves og senkes, så det er mulig å flytte tunge lass med halm eller avlinger uten problemer.

John Deere 6920 traktoren med frontlaster fra Bruder er et leketøy som kan kombineres med andre Bruder landbruksmaskiner og tilbehør, så barna kan lage sin egen landbruksbedrift. Dette leketøyet vil også hjelpe barna å lære om landbruksarbeid og utvikle motoriske og kreative ferdigheter.

Bruder er kjent for sine holdbare og realistiske kjøretøyer, og denne traktoren er ikke noe unntak. John Deere 6920 traktoren med frontlaster er laget av høykvalitetsarbeid og er designet for å tåle de harde kravene og håndtering av barn i alderen fra 3 år og oppover.

Opplev en verden av lek og fantasi med dette fantastiske Bruder kjøretøyet. Hjelp barna å oppdage livet på landet og gi dem en morsom og lærerik LEGO-opplevelse med John Deere 6920 traktoren med frontlaster.

Produktmål: 17x16x38 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 1.1 kg