Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
128,-

Case IH Optum 300 CVX traktor

Bror 3190

NOK 464.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 464.00

2. Varens opprinnelige pris: 592.00 -22%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 5 dager

Merker: Bruder
Kategori: Traktorer -> Bruder landbruksmaskiner
Produkt: Bror 3190
Sendes fra: Danmark


Case IH Optum 300 CVX traktor fra Bruder er det perfekte leketøyet for barn som elsker landbruk og maskiner. Denne traktoren er flott og ultra holdbar, noe som gjør den til en pålitelig lekekamerat for junior maskinførere.

Bruders Case IH Optum 300 CVX traktor har mange muligheter og funksjoner. Den ha...

Les mer

Beskrivelse

Case IH Optum 300 CVX traktor Bror 3190


Case IH Optum 300 CVX traktor fra Bruder er det perfekte leketøyet for barn som elsker landbruk og maskiner. Denne traktoren er flott og ultra holdbar, noe som gjør den til en pålitelig lekekamerat for junior maskinførere.

Bruders Case IH Optum 300 CVX traktor har mange muligheter og funksjoner. Den har en førerkabin som kan åpnes, samt dører som kan åpnes og lukkes. På toppen av traktoren er det en uttrekkbar stige, slik at føreren enkelt kan komme opp på taket og reparere eventuelle skader. Frontvekten og frontlasteren kan fjernes, slik at det blir plass til å arbeide med traktoren.

Uansett hva barna dine kan forestille seg, vil denne traktoren være i stand til å gjøre det. Den er designet for å takle enhver oppgave, og barnas fantasi og lekelyst setter begrensningene. Denne Case IH Optum 300 CVX traktoren er en del av Bruders store univers av biler, kjøretøy, landbruksmaskiner, lastebiler og traktorer, som hver gir mulighet for en unik og fantasifull lek.

Bruders traktor er perfekt for barn som ønsker å dykke ned i landbrukets fantastiske verden. Med en solid Bruder kjøretøy kan leken aldri bli kjedelig! Traktoren vil åpne opp for nye muligheter og horisonter, og barna vil garantert ha uendelig mange timer med moro og lek.

Denne Case IH Optum 300 CVX traktoren fra Bruder er et fantastisk leketøy for barn i alle aldre. Den er ultra robust og designet for å takle alle mulige utfordringer og oppgaver barna kan finne på. Med denne traktoren kan barnet ditt slippe fantasien og leken løs i Bruders store univers av kjøretøy og maskiner, og det vil helt sikkert føre til mange morsomme og spennende opplevelser.

Produktmål: 20x18x34 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 1.14 kg