Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
29%

hammer Box

Brio hammer 30519

NOK 311.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 311.00

2. Varens opprinnelige pris: 437.00 -29%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 4 dager

Merker: Brio
Kategori: Babyleker
Produkt: Brio hammer 30519
Alder: 1 år+
Sendes fra: Danmark


Hammerboks er det perfekte leketøy for småbarn i alderen 18 måneder og oppover. Dette leketøyet fra Brio er en ideell gave til barnet ditt, som vil fascinere dem med de tre ballene i forskjellige farger og størrelser, som triller tilfeldig ut av boksen. Når barnet har slått på boksen med hammeren, vil ballene rulle ut av åpningene, og barnet ditt vi...

Les mer

Beskrivelse

hammer Box Brio hammer 30519


Hammerboks er det perfekte leketøy for småbarn i alderen 18 måneder og oppover. Dette leketøyet fra Brio er en ideell gave til barnet ditt, som vil fascinere dem med de tre ballene i forskjellige farger og størrelser, som triller tilfeldig ut av boksen. Når barnet har slått på boksen med hammeren, vil ballene rulle ut av åpningene, og barnet ditt vil elske å fange dem igjen og igjen.

Hammerboks er et multifunksjonelt pedagogisk tre- / plastikk leketøy som hjelper barnet ditt med å forstå årsak og virkning og koordinere hånd- / øyebevegelser i en tidlig alder. Med dette morsomme leketøyet vil barnet ditt ha det gøy og lære samtidig. De tre ballene med forskjellig vekt vil alltid rulle tilbake til barnet ditt, noe som gir en ny utfordring.

Det innovative designet til Hammerboks leketøyet fikk kåret det som Årets Legetøy 2017 i Sverige i aldersgruppen 0-2 år. Med dette leketøyet kan barnet ditt utvikle sine motoriske ferdigheter mens de har det gøy med de myke ballene i forskjellige farger. Hammerboks er ideell for å stimulere kreativ tenkning og hjelper barnet ditt med å ta de første skrittene mot læring og utvikling.

Generelt sett er Hammerboks fra Brio en god investering i barnets leketøykasse. Det er et allsidig pedagogisk leketøy som kan underholde og utfordre barnet ditt, samtidig som det utvikler deres motoriske ferdigheter og kreativ tenkning. Kjøp Hammerboks leketøyet i dag og gi barnet ditt en tidlig start på læringsreisen.

Produktmål: 14x20x17 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.3 kg