Sendes senest innen
- Timer
- Min
- Sek
Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv

Togpassasjerer, 2 figurer, 1 koffert

Brio tog 33823

NOK 157.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 157.00

2. Varens opprinnelige pris: 159.00 -1%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 2 timer

Merker: Brio
Kategori: Tog
Produkt: Brio tog 33823
Alder: 3 år+
Sendes fra: Danmark


Brio-leketøyet ´Togpassasjerer´ er perfekt for barn som elsker tog og eventyr. Med to moderne figurer og en koffert er dette leketøyet ideelt for å simulere togreiser og oppfinne nye destinasjoner.

Med to små, detaljerte figurer, som hver måler omtrent 4 cm i høyden, er det gøy å oppfinne ulike reiseev...

Les mer

Beskrivelse

Togpassasjerer, 2 figurer, 1 koffert Brio tog 33823


Brio-leketøyet ´Togpassasjerer´ er perfekt for barn som elsker tog og eventyr. Med to moderne figurer og en koffert er dette leketøyet ideelt for å simulere togreiser og oppfinne nye destinasjoner.

Med to små, detaljerte figurer, som hver måler omtrent 4 cm i høyden, er det gøy å oppfinne ulike reiseeventyr. Begge figurene er laget i en flott, fargerik stil og kledd i praktiske klær som egner seg perfekt for tur. Figurene kan sitte på togvogner eller stå oppreist med kofferten og være klar til å reise videre til neste destinasjon.

Kofferten som følger med leketøyet, er også detaljert og dekorert i en vakker, rød farge. Kofferten passer perfekt i figurenes hender og kan brukes til å oppbevare forskjellig tilbehør som også kan bli med på deres reiseeventyr.

Brio-leketøyet passer for barn fra 3 år og oppover og stimulerer fantasien og kreativiteten deres. Det er en morsom og lærerik måte å leke med tog på og oppfinne nye eventyr for figurene på deres reiser.

Alt i alt er Brio Togpassasjerer-leketøyet et fantastisk produkt for barn som elsker tog og eventyr. Det er enkelt å leke med og kan brukes på ulike måter. Med sitt fargerike design og detaljerte figurer, stimulerer det fantasien til barna og er en morsom måte å oppfinne nye eventyr på.

Produktmål: 13x15x4 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.5 kg