Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
46,-

Politibil med lys og lyd

Brio Police Car 33825

NOK 188.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 188.00

2. Varens opprinnelige pris: 234.00 -20%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 5 dager

Merker: Brio
Kategori: Biler
Produkt: Brio Police Car 33825
Alder: 3 år+
Sendes fra: Danmark


Denne fantastiske politibilen fra Brio er den perfekte lekebilen for alle små bilentusiaster. Politibilen har lys og lyd som slås på når bilen kjører forbi. Det er som å ha en ekte politibil i lekeskrinet! Politibilen er dedikert til alle som elsker biler og spenning. Bilen er utstyrt med lyd og lys som gjør leken enda mer spennende og realistisk. P...

Les mer

Beskrivelse

Politibil med lys og lyd Brio Police Car 33825


Denne fantastiske politibilen fra Brio er den perfekte lekebilen for alle små bilentusiaster. Politibilen har lys og lyd som slås på når bilen kjører forbi. Det er som å ha en ekte politibil i lekeskrinet! Politibilen er dedikert til alle som elsker biler og spenning. Bilen er utstyrt med lyd og lys som gjør leken enda mer spennende og realistisk. Politibilen kan til og med åpnes - du kan se inn i bilens kupé og se en figur av politibetjenten.

Når politibetjenten slår på sirene og blinklysene så er det fordi en ulykke har skjedd og trafikken må omdirigeres. Politibilen kan også brukes til å jage skurkene som er på flukt. Det er ingen grenser for hva man kan finne på med politibilen.

Brio-politibilen er perfekt integrert i Brio World og har plass til en politibetjent. Bilen er laget av slitesterkt materiale så den tåler å bli lekt med i timevis. Det følger også med batterier slik at du kan bruke bilens lys og lyd med en gang.

Denne politibilen fra Brio er egnet for barn fra 3 år og eldre. Dette er den perfekte lekebilen for barn som elsker spenning og eventyr. Gi barnet ditt denne politibilen og se dem bli underholdt med spennende lek hele dagen!

Produktmål: 10x19x5 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.7 kg