Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
28%

Frost Wallstickers

Frosne vegg klistremerker 0030

NOK 248.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 248.00

2. Varens opprinnelige pris: 344.00 -28%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 4 dager

Merker: Frost
Kategori: Wallstickers
Produkt: Frosne vegg klistremerker 0030
Alder: 3 år+
Sendes fra: Danmark


Frost veggklistremerker er det perfekte valget for ditt barns rom. Med dette fantastiske settet med veggmalerier kan du ta barna dine med på en magisk reise til Arendelle og hjelpe med å feire Annas bursdag!

Settet inneholder 6 deler, som kan monteres på veggen for å skape en vakker og fantasifull deko...

Les mer

Beskrivelse

Frost Wallstickers Frosne vegg klistremerker 0030


Frost veggklistremerker er det perfekte valget for ditt barns rom. Med dette fantastiske settet med veggmalerier kan du ta barna dine med på en magisk reise til Arendelle og hjelpe med å feire Annas bursdag!

Settet inneholder 6 deler, som kan monteres på veggen for å skape en vakker og fantasifull dekorasjon til ditt barns rom. Disse klistremerkene passer perfekt til hvite eller lyse overflater og er trykt på klar materiale for å gi et mer realistisk og livlig utseende.

På Frost veggklistremerker kan du se Elsa og Olaf mens de planlegger en spektakulær fest for å feire Annas bursdag. De er omgitt av vakre våren blomster og vil skape en herlig og magisk stemning i ditt barns rom. Settet er perfekt for barn i alle aldre, og hvis barnet ditt elsker Frost-filmene, vil han eller hun absolutt elske disse klistremerkene.

Frost veggklistremerker er veldig enkle å sette opp, og de kan også fjernes lett uten å etterlate merker eller skade på veggen. Du trenger bare å følge instruksjonene og plasseringsveiledningene, slik at du kan oppnå det beste resultatet.

Alt i alt er Frost veggklistremerker et fantastisk valg for å dekorere ditt barns rom. Med dette settet kan du skape en magisk og fantasifull stemning som vil bringe glede og lykke til ditt barn i mange år fremover. Så ikke nøl med å kjøpe Frost veggklistremerker til ditt barns rom i dag og oppleve magien som følger med!

Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.5 kg