Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
34,-

Frimerker med søte motiver

Treleketøy 11632

NOK 247.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 247.00

2. Varens opprinnelige pris: 281.00 -12%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 5 dager

Kategori: Hobby
Produkt: Treleketøy 11632
Alder: 4 år+
Sendes fra: Danmark


De søte og sjarmende stemplene med søte motiver er en fantastisk måte for barn å utforske sin kreativitet og skape vakre kunstverk. Dette fantastiske settet inneholder åtte forskjellige stempler med søte motiver, inkludert regnbuer, hjerter og blomster. Barn kan bruke disse stemplene til å dekorere brev, hilsener og tegninger, eller til å skape unik...

Les mer

Beskrivelse

Frimerker med søte motiver Treleketøy 11632


De søte og sjarmende stemplene med søte motiver er en fantastisk måte for barn å utforske sin kreativitet og skape vakre kunstverk. Dette fantastiske settet inneholder åtte forskjellige stempler med søte motiver, inkludert regnbuer, hjerter og blomster. Barn kan bruke disse stemplene til å dekorere brev, hilsener og tegninger, eller til å skape unike kunstverk.

Settet er ideelt for barn i alle aldre, og det er perfekt for både moro og læring. Barn vil elske å eksperimentere med de forskjellige stemplene og kombinere dem på forskjellige måter for å skape vakre design og mønstre. Og når de er ferdige, kan de enkelt oppbevare stemplene i den medfølgende treboksen, som er både praktisk og holdbar.

Stemplene med søte motiver er laget av høykvalitets tre, som er både holdbart og miljøvennlig. Hvert stempel er enkelt å holde og manipulere, noe som gjør det enkelt for selv de minste hendene å bruke dem. Stemplerne er også enkle å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør dem til en fantastisk måte å introdusere barn for ansvar og personlig hygiene.

Så hvis du er på jakt etter en morsom og spennende måte å utforske kreativitet med barna dine, er Stempler med søte motiver et must-have produkt for hjemmet ditt. Dette fantastiske settet vil gi barna timevis med moro og vil hjelpe dem med å utvikle sin kreativitet, innovasjon og personlige ansvar. Kjøp ditt sett i dag og begynn å utforske de utallige mulighetene for kreativ lek og læring!

Produktmål: 20x22x4 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.68 kg