Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv

Nedtelling til jul

Melissa og Doug Toy 13571

NOK 359.00

Midlertidig utsolgt

Merker: Diverse
Kategori: Adventskalender
Produkt: Melissa og Doug Toy 13571
Alder: 4 år+
Sendes fra: Danmark


Nedtelling til jul julekalenderen er det perfekte leketøy for å starte din egen juletradisjon. Det flotte juletreet er pyntet med vakre julekuler, som alle inneholder en dato. Hver dag teller du ned til julaften ved å åpne en av kulene og avsløre den tilhørende datoen. På den måten kan du og barna dine glede dere sammen til julen og skape spenning h...

Les mer

Beskrivelse

Nedtelling til jul Melissa og Doug Toy 13571


Nedtelling til jul julekalenderen er det perfekte leketøy for å starte din egen juletradisjon. Det flotte juletreet er pyntet med vakre julekuler, som alle inneholder en dato. Hver dag teller du ned til julaften ved å åpne en av kulene og avsløre den tilhørende datoen. På den måten kan du og barna dine glede dere sammen til julen og skape spenning hver dag i desember.

Denne morsomme og interaktive kalenderen er et utmerket valg for familier som ønsker å skape en koselig og avslappet julestemning. Den er også en ideell gave for barn som elsker julen og gleder seg til den store dagen. det flotte designet og de mange fargerike kulene gjør kalenderen til en vakker og dekorativ tilføyelse til ethvert hjem.

Nedtelling til jul julekalenderen er også designet for å være holdbar og lett å montere. Alle kulene er sikkert festet til treet og det er enkelt å brette ut og installere. Dette gjør kalenderen til et utmerket og praktisk valg for familier som ønsker et holdbart juleleketøy som kan brukes år etter år.

Så hvis du vil telle ned til julen på den mest morsomme og interaktive måten, så er Nedtelling til jul julekalenderen det perfekte valget for deg. Med sine vakre julekulene og daglige overraskelser kan du og familien din nyte en fantastisk desemberfylt med juleglede og spenning.

Produktmål: 42x30x11 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 1.02 kg