Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
44%

Seilbåt Wall Stickers

Walltastic begge barns 44845

NOK 194.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 194.00

2. Varens opprinnelige pris: 349.00 -44%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 24 timer

Merker: Walltastic
Kategori: Wallstickers
Produkt: Walltastic begge barns 44845
Sendes fra: Danmark


Seilbåt Wallstickers er den perfekte måten å skape en maritim stemning på barnerommet. Med hele 64 flotte klistremerker, kan man enkelt og raskt lage sin egen seilbådscene på veggene i barnerommet eller lekerommet. Walltastic har skapt en enkel og enkel måte å dekorere på, der du på kort tid kan forvandle et kjedelig rom til et spennende og fargerik...

Les mer

Beskrivelse

Seilbåt Wall Stickers Walltastic begge barns 44845


Seilbåt Wallstickers er den perfekte måten å skape en maritim stemning på barnerommet. Med hele 64 flotte klistremerker, kan man enkelt og raskt lage sin egen seilbådscene på veggene i barnerommet eller lekerommet. Walltastic har skapt en enkel og enkel måte å dekorere på, der du på kort tid kan forvandle et kjedelig rom til et spennende og fargerikt barnerom.

Klistremerkene fra Walltastic er enkle å sette opp og kan plasseres på glatte overflater som vegger, dører og møbler. Det store utvalget av fargerike klistremerker gjør det mulig for barna å uttrykke sin egen personlighet, da det finnes noe for enhver smak. Det beste med Walltastic wallstickers er at de er flyttbare og enkle å fjerne, slik at man kan endre utseendet på rommet så ofte man vil.

Pakken inneholder 3 store ark med klistremerker, hver måler 34x46 cm, så det er rikelig med å dekke hele vegger eller å fordele ut over flere rom. Walltastic´s Seilbåt Wallstickers er et fantastisk produkt som er gøy for både barn og foreldre. Det er den perfekte løsningen for å skape en maritime stemning i barnerommet og for å sette sitt personlige preg på rommet.

Produktmål: 46x34x1 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.5 kg