Sendes senest innen
- Timer
- Min
- Sek
Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
32%

Rollyfarmtrac New Holland

Rolly leker pedal traktor 6112

NOK 2,013.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 2,013.00

2. Varens opprinnelige pris: 2,967.00 -32%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 4 dager

Merker: Rolly Toys
Kategori: Kjøretøy
Produkt: Rolly leker pedal traktor 6112
Alder: 3 år+
Sendes fra: Tyskland


Rollyfarmtrac New Holland er et kvalitetsleketøy, perfekt for barn fra 3 år og oppover. Med denne flotte og robuste traktoren kan barnet drømme seg bort i timevis mens det leker på gården eller på feltene.

Traktoren er av merket Rolly Toys, hvilket betyr at den er produsert med høy kvalitet og stor foku...

Les mer

Beskrivelse

Rollyfarmtrac New Holland Rolly leker pedal traktor 6112


Rollyfarmtrac New Holland er et kvalitetsleketøy, perfekt for barn fra 3 år og oppover. Med denne flotte og robuste traktoren kan barnet drømme seg bort i timevis mens det leker på gården eller på feltene.

Traktoren er av merket Rolly Toys, hvilket betyr at den er produsert med høy kvalitet og stor fokus på detaljer. Rollyfarmtrac New Holland er designet for å være stabil og trygg å leke med, samtidig som den ser fantastisk flott ut.

Denne traktoren er i klassisk New Holland fargekombinasjon og er full av fine detaljer som vil glede enhver traktor-entusiast. Traktoren har en justerbar sete slik at barnet selv kan tilpasse høyden, og er utstyrt med en krok for å trekke tilbehør i lekeverdenen.

Rollyfarmtrac New Holland er også utstyrt med solide, gummi-lignende hjul som gir god grip og stabil kjøring. Traktoren har også ekstra brede dekk på bakakselen, som gir enda bedre stabilitet og et flott, muskuløst utseende.

Alt i alt er Rollyfarmtrac New Holland et fantastisk leketøy som vil gi timevis med moro og lek for barnet. Dens flotte design, stabilitet og sikkerhet gjør den til et yndet leketøy blant både barn og foreldre. Gi barnet ditt en uforglemmelig lekeopplevelse med denne unike traktoren fra Rolly Toys!

Produktmål: 142x53x81 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 9.3 kg