Sendes senest innen
- Timer
- Min
- Sek
Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
51%

Pynte-edderkopper 50 stk

Pynt 252062

NOK 23.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 23.00

2. Varens opprinnelige pris: 47.00 -51%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Sendes senest innen 10 timer

Kategori: Halloween -> Halloween dekorasjoner
Produkt: Pynt 252062
Alder: 3 år+
Sendes fra: Danmark


Pyntespindelvev 50 stk er det perfekte leketøy for barn som elsker å leke med skumle edderkopper. Med denne pakken får du hele 50 stk, så det er rikelig med å dekorere både inne og ute.

Edderkoppene er veldig naturtro og er designet for å se realistiske ut. De er laget av svart plast og har lange, tynne...

Les mer

Beskrivelse

Pynte-edderkopper 50 stk Pynt 252062


Pyntespindelvev 50 stk er det perfekte leketøy for barn som elsker å leke med skumle edderkopper. Med denne pakken får du hele 50 stk, så det er rikelig med å dekorere både inne og ute.

Edderkoppene er veldig naturtro og er designet for å se realistiske ut. De er laget av svart plast og har lange, tynne ben som får dem til å se skumle ut. De er perfekte for å pynte opp på rommet eller i butikken. Du kan også bruke dem til å dekke bordet til Halloween-festen og få gjestene dine til å le - eller skrike av skrekk.

De 50 nydelige edderkoppene kan enkelt monteres på veggen, taket eller på annen måte du finner passende. De har små kroker på ryggen, slik at de kan henges og arrangeres akkurat som du vil. Fordi de er så lave, er de også lette å oppbevare og kan enkelt tas frem og ned igjen når det er nødvendig.

Pyntespindelvev er laget av høy kvalitet og kan brukes igjen og igjen. De er holdbare og kan motstå støt og andre utfordringer som kan dukke opp under lek. I tillegg er de barnevennlige og fri for farlige kjemikalier og materialer.

Pyntespindelvev 50 stk er en fantastisk gave til barn og voksne. De er perfekte for alle som ønsker å pynte opp og legge til en skummel preg på interiøret sitt. Bestill pakken din i dag og få glede av disse edderkoppene lenge!

Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.4 kg