Sendes senest innen
- Timer
- Min
- Sek
Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
27%

Lego Oppbevaring Oransje

Lego Oppbevaring med 8 knopper 015688

NOK 373.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 373.00

2. Varens opprinnelige pris: 508.00 -27%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Midlertidig utsolgt

LEGO Kloss til oppbevaring Orange er en morsom og praktisk leke som alle barnefamilier burde ha. Det er en stor oransje LEGO-kloss som kan brukes til å oppbevare leker eller som dekorasjon på barnerommet.

Denne LEGO-opbevaringsklossen er overdimensjonert og kan, som de opprinnelige LEGO-klossene, stable...

Les mer

Beskrivelse

Lego Oppbevaring Oransje Lego Oppbevaring med 8 knopper 015688


LEGO Kloss til oppbevaring Orange er en morsom og praktisk leke som alle barnefamilier burde ha. Det er en stor oransje LEGO-kloss som kan brukes til å oppbevare leker eller som dekorasjon på barnerommet.

Denne LEGO-opbevaringsklossen er overdimensjonert og kan, som de opprinnelige LEGO-klossene, stablet oppå hverandre. På denne måten kan man selv velge hvor høyt oppbevaringsenheten skal være, avhengig av behov. LEGO Klods til oppbevaring Orange er også designet slik at den kan passe sammen med andre LEGO Storage-klosser i forskjellige farger og størrelser.

Klossen er produsert i hard plast, som gjør den både robust og enkel å rengjøre, noe som er en stor fordel i en barnefamilie. Det er aldri morsomt å ha leker som er vanskelige å rengjøre eller som går i stykker raskt.

Med LEGO Klods til oppbevaring Orange kan barna selv være med på å rydde opp, og når de ser den store klossen, vil de garantert få et smil om munnen. Dette er akkurat det som gjør denne LEGO Storage-klossen til noe helt spesielt – man kan både oppbevare leker og ha det morsomt samtidig.

En annen smart ting med LEGO Klods til oppbevaring Orange er at den kan brukes til mye mer enn oppbevaring av leker. Klossen kan også fungere som dekorativ bokskasse eller til oppbevaring av andre ting som man ønsker å ha samlet på ett sted. På denne måten kan man med LEGO Storage-klossene skape orden og ro på barnerommet på en morsom og kreativ måte.

LEGO Klods til oppbevaring Orange er garantert en god investering som både barn og voksne vil elske. Så hvis dere mangler en oppbevaringsløsning på barnerommet, eller hvis dere bare leter etter en morsom og annerledes innredningsdetalj, er dette produktet helt sikkert noe for dere.

Produktmål: 50x25x18 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.4 kg