Jordsvin (Schleich Wild Life Figures 14863)
Jordvarken, som er hjemmehørende i den afrikanske savannen, ligner mer på en kanin med sine lange ører, men det er der likheten slutter. Den foretrekker å spise maur i stedet for gulrøtter. Den bruker sin lange snute til å sniffe ut insekter som lever under jorden og grave dem opp på et blunk. Den er spesielt aktiv om natten. Hvem vil holde seg våken lenge nok til å holde jordvarken med selskap? Fra 3 år og oppover.
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 0.01 kg